Вид на дрво
Костен
Димензии (ШxДxВ)
77x36x2,5 cm

5000 Ден
Вид на дрво
Дудинка
Димензии (ШxДxВ)
70x30x3,5 cm

4500 Ден
Вид на дрво
Орев
Димензии (ШxДxВ)
77,5x36,5x1,8 cm

5500 Ден
Вид на дрво
Махагони сапеле
Димензии (ШxДxВ)
55x26x2,5 cm

5000 Ден
Вид на дрво
Махагони сипо
Димензии (ШxДxВ)
55x25x4,2 cm

Продадено
Вид на дрво
Дудинка
Димензии (ШxДxВ)
76x29x2,5 cm

Продадено
Вид на дрво
Дудинка
Димензии (ШxДxВ)
79x39x2,8 cm

Продадено
Вид на дрво
Брест
Димензии (ШxДxВ)
95x34x3,5 cm

Продадено
Вид на дрво
Брест
Димензии (ШxДxВ)
83x16x1,7 cm

Продадено
Вид на дрво
Орев
Димензии (ШxДxВ)
55x35x5 cm

Продадено