Вид на дрво
Африкански орев
Димензии (ШxДxВ)
57x37x5 cm

12000 Ден
Вид на дрво
Црн орев
Димензии (ШxДxВ)
52x24x5 cm

Продадено
Вид на дрво
Црн орев
Димензии (ШxДxВ)
44x24x5 cm

Продадено
Вид на дрво
Црн орев
Димензии (ШxДxВ)
50x24x5 cm

Продадено
Вид на дрво
Црн и Африкански орев
Димензии (ШxДxВ)
55x34x5 cm

Продадено
Вид на дрво
Махагони сипо
Димензии (ШxДxВ)
66x25x4,2 cm

Продадено
Вид на дрво
Брест
Димензии (ШxДxВ)
49x30x3,5 cm

Продадено